Kdo jsme

Název LEAP je složen z počátečních písmen anglických slov Lifelong English Achievement Project. Cílem tohoto projektu je pozitivním a motivujícím způsobem seznámit žáky s anglickým jazykem jak v mateřské škole (Program LEAP After-School English MŠ Jarov), tak na prvním a druhém stupni základní školy (Program LEAP After-School English ZŠ JarovProgram LEAP After-School English ZŠ DrtinovaProgram LEAP After-School English ZŠ Métis). Žáci postupně získávají sebedůvěru studiem v inspirativním a přátelském prostředí. LEAP používá k výuce angličtiny komunikativní přístup (communicative language teaching - CLT), ve kterém žáci anglicky komunikují s učiteli a spolužáky tak jako v každodenních situacích.

LEAP CZ s.r.o. organizuje přípravu a skládání cambridgeských zkoušek pro své žáky ve spolupráci s British Council. Také pomohl školám, v nichž v současné době nabízí své programy, stát se členy Asociace cambridgeských škol v ČR.

JAK PROJEKT LEAP FUNGUJE?

LEAP spolupracuje s mateřskými a základními školami, které mají o LEAP programy zájem a chtějí nabídnout svým žákům možnost učit se anglický jazyk s rodilými mluvčími s použitím nejmodernějších a nejefektivnějších metody výuky. LEAP se ze všech sil snaží vytvářet  programy výuky angličtiny podle individuálních potřeb škol. Programy jsou určeny pro děti, jejichž znalost anglického jazyka je na různé úrovni, včetně úplných začátečníků. Všechny programy LEAP jsou plně financovány rodiči nebo v některých případech na ně přispívá škola. V ceně kurzovného jsou zahrnuty všechny materiály (učebnice, materiály a potřeby pro výuku).