11.9.

Homework pro rodiče: prosíme zevnitř titulní strany každé z učebnic setřít kód (velmi opatrně!), který je vstupem k digitální platformě Cambridge One obsahující Digital Pack pro domácí studium a opakování. Podrobné instrukce ohledně registrace a používání platformy Cambridge One byly vloženy do učebnice. Začátkem příštího týdne budeme kontrolovat, zda mají děti kódy setřeny a jsou registrovány. 

Circle Time: říkáme si, jak se dnes máme (How are you today? I’m happy, angry, sad, sleepy, tired, silly.)
Portfolio: píšeme dvě pravdivé a jednu nepravdivou větu o sobě, poté čteme spolužákům a ti se snaží uhodnout nepravdivou větu
Bookwork: SB str. 4 cv. 1, 2 – seznámení s novými slovíčky a procvičování výslovnosti; poslech a ústní odpovědi na otázky
Unit 0 vocabulary: big wheel, roller coaster, roundabout, dodgem car, band, mayor, microphone, journalist, photographer
Pozn. Výslovnost a hláskování slovíček si děti mohou každý den procvičovat pomocí videí k domácí přípravě a opakování, která najdate na této stránce (výše).
Other information:
Classroom Rules Review – opakujeme pravidla chování ve třídě a lepíme si je do portfolií; ve dvou týmech soutěžíme, kdo dřív rozmotá zamotané pravidla.
About Me“ Worksheet – vyplňujeme pracovní list o sobě a o svých zájmech a poté odpovídáme na otázky. Pracovní listy jsme si ponechali a na konci roku zjistíme, co se změnilo.
Games – procvičujeme nová slovíčka (What’s Missing? Show Me!)