20.12.

This content has been archived. It may no longer be relevant

LEAP Christmas Games 2023

2. ročník

Dnes jsme se zúčastnili Velké vánoční soutěže!
Všichni žáci jednoho ročníku programu LEAP se sešli společně ve třídě a oslavili Vánoce velkou hrou. Každá skupina si vylosovala barvu, pod kterou soutěžila.

Ve třídě nás nejdříve přivítala Miss Deanna a podívali jsme se na video s přáním od Santa Clause. Co se ale nestalo – když nám Santa Claus slíbil dárky, přepadlo ho UFO. Santa nám řekl, že se nám mimozemšťané snaží ukrást Vánoce a vyzval nás, abychom na hrách nasbírali co nejvíce sněhových (papírových) koulí a společně zničili létající talíře, které k nám míří.

Sněhové koule jsme mohli získat za vzorné chování a pozornost během celých her.

A pak už začaly Vánoční hry.

Na každou soutěž jsme si společně nominovali zástupce naší skupiny a vyslali ho doprostřed třídy plnit úkol.

Při plnění úkolu se měřil čas (nejrychlejší získal 3 body, druhý 2 body, třetí 1 bod a čtvrtý 0 bodů) a také jeho správnost (za špatné odpovědi se body odečítaly).

Když jsme se pěkně chovali, dostala naše skupina po každé hře 5 papírových koulí, které jsme sbírali na zničení létajících talířů. Kromě toho nám rozdávala papírové koule i Miss Deanna, když jsme se svými kamarády mluvili anglicky.

Soutěžili jsme, bavili se a zase soutěžili, a to až do úplného konce. Vítězem soutěže se stala skupina s celkovým nejnižším časem a to byla skupina Arctic Foxes. Moc gratulujeme!

Když byla Vánoční hra u konce, objevilo se na tabuli video s mimozemšťany. Už se k nám opravdu blížili! A v tom okamžiku se ve videu objevili i naši učitelé a volali na nás, abychom mimozemšťany co nejrychleji zahnali, než nám vezmou Vánoce.

A opravdu – jen co to dořekli, objevili se mimozemšťané a my jsme je koulovali a koulovali, až se vzdali.

Zvítězili jsme a letos si rozhodně Vánoce s dárečky zasloužíme!

Přejeme Vám všem krásné Vánoce a šťastný nový rok 2024!