1.10. + 3.10.

Songs: Hello song, World Class song, Goodbye song

New/Revised words: School (škola), Pencil (tužka), Crayon (pastelka), Book (kniha), Bag (batoh, taška) Numbers (čísla) 1-10, Count (počítat), How many? (kolik), World class (světový, prvotřídní, nejlepší), Table (stůl), Chair (židle), Color (barva), Blue (modrá), Orange (oranžová), Red (červená), Pink (růžová), Yellow (žlutá), Green (zelená)

New/Revised phrases: What is it? (co je to?), Who is it? (kdo je to?), Where is…? (kde je…?), I am here (já jsem tady), Are you ready? (jste připraveni?), Sing a song (zpívat písničku), Make a circle (udělejte kroužek), Sit down (sedněte si), Stand up (postavte se), Make a line (udělejte řadu), Hold your hands (chytněte se za ruce), Help please (pomoc prosím), Thank you (děkuji), Toilet please (potřebuji na záchod)

Games and Activities: 

Pomocí obrázkových karet (Flashcards) jsme s dětmi zopakovali slovíčka (school, pencil, crayon, book, bag)  a také čísla od jedné do deseti v různých hrách a aktivitách + jsme přidali barevné papírky k naučení barev v angličtině: 

  1. Soutěž na dva týmy:  děti si v řadě nad halvou podávaly (Flashcard) s obrázkem a poslední vždy doběhl dopředu a řekl název obrázku.
  2. Barevné papírky: na podlahu jsme rozprostřeli barvené papírky, děti tancovaly na písničku a když se písnička zastavila Miss Lisa řekla název barvy a děti si musely stopnout ke správné barvě papírku.
  3. Tanec a čísla: děti tancovaly na písničku a když se písnička zastavila Miss Lisa řekla určité číslo a děti si musely vytvořit skupinku se správným počtem.

Workbook: V pracovních sešitech děti na str. 13 dolepovaly chybějíci hvězdičku do obrázku. Ve čtvrtek jsme zkontrolovali, zda mají všichni vyplněné všechny úkoly v UNIT 1 a chybějící úkoly jsme doplnili. Děti si také mohly nakreslit obrázek.