5. 12.

This content has been archived. It may no longer be relevant

Circle – Hodinu jsme začali krátkým přivítáním v kruhu s odpověďmi na vzájemné otázkami: How are you?/How old are you?/ What’s your favourite food/animal?

Alphabet Book + Starfall – Poté přišel čas na písničku na abecedu a následně děti začaly další písmenko– V, které si procvičily pomocí interaktivní hry a také psaním v sešitě (Alphabet book).

HW – Před přestávkou jsme si ještě zkontrolovali domácí úkol z minulého týdne a zadali si další na příští úterý (12. 12.) na str. 36 a 37 v bílých učebnicích/pracovních sešitech.

„What’s Missing?“ – Během následující hry děti hádaly, která věc/obrázek chybí. Pracovali jsme s novými slovíčky, týkající se zvířat.

Hot Seat – Navázali jsme hrou, kdy děti předváděly jednomu vyvolanému daná zvířata pantomimou.

Student Books – V učebnicích jsme pracovali na str. 40, kde děti díky poslechu lepily samolepky na obrázek, procvičily si tím jak nová slovíčka zvířat, tak také předložky IN/ON/UNDER. Na str. 41 jsme udělali cvičení 1 a 2.

IN/ON/UNDER + Grammar Practice – Stihli jsme si také znovu zopakovat předložky přes interaktivní hru, v závěru hodiny děti podobným způsobem procvičovaly ještě I like/I don´t like.