7. 12.

This content has been archived. It may no longer be relevant

Circle – Hodinu jsme začali krátkým přivítáním v kruhu s odpověďmi na vzájemné otázkami: How are you?/ What’s your favourite number?

„What’s Missing?“ – Během následující hry děti hádaly, která věc/obrázek chybí. Pracovali jsme se slovíčky, která se týkají zvířat.

Alphabet Book + Starfall – Poté přišel čas na písničku na abecedu a následně děti začaly další písmenko– W, které si procvičily pomocí interaktivní hry a také psaním v sešitě (Alphabet book).

Word Practice – Děti si procvičily předložky díky videu s obrázky, u kterých si děti měly zapamatovat, která věc se kde nachází.

Grammar Practice – Před přestávkou jsme si ještě společně zopakovali „I like./I don´t like.“ díky písničce.

Po přestávce jsme se k tomuto tématu vrátili a děti se dle svých preferencí vyjadřovaly na otázku: „Do you like…?“ odpovědí „Yes, I do.“, nebo „No, I don´t.“ Děti pracovaly také ve dvojicích a navzájem se doptávaly, zda má jejich spolužák/spolužačka určité zvíře rád/a.

Superminds Story – V závěru hodiny jsme pracovali v učebnicích na str. 38 a 39, kde jsme si nejprve poslechli příběh našich hrdinů a na následující str. (39) potom děti vyvozovaly z příběhu cv. 2.

HW – Připomínám úkol na příští úterý (12. 12.) na str. 36 a 37 v bílých učebnicích/pracovních sešitech, do kterých si děti vložily také poslední napsaný test.